perjantai 12. huhtikuuta 2013

Diamonds tour!

Voi että! Tuli laskettua tuossa, että reissuun on enään 3kk 2,5vkoa! Olen huomannut, että odottavan aika on pitkä, mutta myöskin juuri se odottelun fiilis on aina yksi parhaimmista olotiloista. Arkena tämä toteutuu joka viikko - keskiviikkona viimeistään odotellaan viikonloppua kuin kuuta nousevaa!

Ennen Amerikan matkaa virittäydyn tunnelmaan Helsingissä Hartwall Areenalla 28.7. Kukakohan barbadoslainen nuori kaunotor siellä lauleskelee? Lähden keikalle ystäväni kanssa, lennetään Helsinkiin konserttipäivänä, yövytään su-ma yö hotellissa ja maanantaina illalla lentokoneella Ouluun takaisin. Aika huikea minireissu tulossa, vai mitä? ;)




Eniten tuossa Rihannan keikassa jännittää ostetut istumapaikkamme. Ne on alakatsomossa (joka on omasta mielestäni hyvä sijainti) lavan vasemmalla puolella. Niin... Lipussa on mainittu "mahdollinen näköeste". Saapa nähdä onko paikkamme jonkun törkeen ison kaiutintornin takana - sittempä tiiraillaan screeniltä keikkaa! ;) Emme anna tämän _mahdollisen_ näköesteen lannistaa, murehtii sitten paikan päällä, jos on murehtimisen aihetta.







Ihanaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa olostanne ja kuunnelkaa musiikkia, joka saa hymyn huulille. Niin minä ainakin teen :)

- Sanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti