maanantai 22. huhtikuuta 2013

kevät!

Oi että! Kevät on saapunut, viimein!

Olen tähän astisen elämäni aikana aina elänyt enemmän tai vähemmän kaupungin keskustassa. Helmikuisen muuttoni seurauksena asun hiukan syrjemmässä keskustan vilkkeestä, mikä onkin tuonut uusia mahtavia asioita elämääni. Saan nauttia lintujen laulusta päivittäin! Ihana mennä aamuisin pihalle koiran kanssa, kun linnut visertää ja kertovat iloisia asioita meille! Tämä jos jokin on niin uskomattoman kaunista. Tuntuu, että pihani äänimaailma muistuttaa niitä kesäisiä televisiomainoksia, joissa kesän äänet lumoavat katsojia. Ja tämä kaikki on ulottuvillani - vain ikkunan aukaisulla tai ulos menemisellä!

Alkufiilistelyn jälkeen on hyvä päivittää tilannetietojani ensi kesän suhteen. Olen lähdössä kesäkuun puolessa välissä avopuolisoni perheen kanssa viikonlopuksi Tallinnaan! Ikinä en ole Virossa käynyt, joten paljon uutta on luvassa. Koska Tallinna on uusi tuttavuus, ei minulla ole paljoa tietoakaan paikan tarjoamista elämyksistä. Minulle on suositeltu vanhaakaupunkia (jonne itse asiassa majoitumme). Olisiko lukijoilla antaa vinkkejä?

Vanhakaupunki, Tallinna

Eipä ole siis enää kauaa aikaa, kunnes pääsen kesän ensimmäiselle reissulle! Pääsen harjoittelemaan englannin kieltäni piakkoin, sillä ystäväni Kanadasta saapuu Suomeen tämän kuun puolessa välissä. Hän majoittuu aluksi Ouluun, kunnes haen hänet luokseni kylään. En ole nähnyt ystävääni neljään vuoteen, joten meillä tulee olemaan paljon keskusteltavaa ja ihmeteltävää! Elämämme ovat muuttuneet vuosien saatossa erittäin paljon, etenkin allekirjoittaneen. En malta odottaa, että pääsen esittelemään vieraalleni avopuolisoni, uuden kotini, koirani.... jne! Kerrassaan mahtavaa.

Muuttaminen on rankkaa! :)





Kuinka huikea kevät onkaan tulossa!

Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti