sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

matkaan, äkkiä!

Kuten jo info-boksista voi lukea, olen lähdössä matkalle tulevana kesänä. Voi että - kuinka pelkkä ajatuskin saa olon innostuneeksi ja malttamattomaksi!



Matkustan heinäkuun viimeisenä päivänä Yhdysvaltoihin. Matkakumppanina on mitä ihanin ihminen, mieheni.




Ajatus yhteisestä ulkomaanmatkasta oli ollut puheissamme jo monta vuotta. Alkuvuodesta 2013 sitten ryhdistäydyimme ja aloimme tosissaan suunnittelemaan reissua. Olin jo jonkin tovin ihastellut Helin matkojen-nettisivuja (http://www.helinmatkat.fi/). Helmikuussa soitin Jyväskylän toimistoon. Viikkoa myöhemmin käväisimme sukuloimassa Jyväskylässä ja pistäydyimme yrityksen toimipisteellä. Saimme tarjouksen samana päivänä matkastamme sähköpostitse ja muuteltuamme hiukan päivämääriä ja hiottuamme yksityiskohdat kuntoon, oli matka varattu!



Tässä reissumme pähkinänkuoressa:

  • 31.7.2013 Oulu-Helsinki
  • 31.7.2013 Helsinki-New York
  • 8.8.2013 New York-Los Angeles
  • 16.8.2013-17.8.2013 Los Angeles-Lontoo-Helsinki
  • 18.8.2013 Helsinki-Oulu

Majoitumme New Yorkissa ja Los Angelesissa saman hotelliketjun hotelleihin. Nykyään ei ole itsestäänselvyys, että hotellin huoneen hintaan kuuluu aamupala. Minulle itselleni on ollut aina päivän selvää, että jos hotellissa majoitutaan, niin silloin nautitaan seuraavana aamuna hotellin aamupala. Siksipä halusimme majoittua sellaisiin hotelleihin, joissa on mahdollisuus (lisämaksusta) aamupalaan.

Jotta reissustamme ei tulisi liian "helppo", niin päädyimme vuokraamaan auton Los Angelesista. Niin, ideana tämä on mitä hienoin, mutta niin.. Sitä autoahan pitää sitten ajaa! Helin matkat järjesti jo vuokrauksen niin, että otamme auton Losin lentokentältä, minne saavummekin. Huh huh! Sitä pitäisi sitten hengissä ajaa hotellille asti! Jännittää ja paljon, mutta oikealla asenteella sekä päättäväisyydellä luulisi selviävän - jotenkin. Aiomme tietenkin ottaa selvää Internetin avulla, kuinka Usassa ajetaan.. Vinkkejä otan mielelläni vastaan, jos jollain sellaisia löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti